Shkollat Universitare

Shkollat janë strukturat lidhëse midis Departamenteve me prirje disiplinore me funksionin e koordinimit dhe racionalizimit të aktiviteteve arsimore të lidhura, si dhe menaxhimin e shërbimeve përkatëse të përbashkëta, për të siguruar nivele të larta të cilësisë së kurrikulave të Universitetit. Janë themeluar Shkolla e Mjekësisë dhe Kirurgjisë dhe Shkolla Politeknike dhe Shkencave Bazë.

Shkolla e Mjekësisë dhe Kirurgjisë është struktura lidhëse ndërmjet Departamenteve të degës Mjekësore (Mjekësisë Eksperimentale, të Gruas, Fëmijës dhe Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Speciale, Biokimisë, Biofizikës dhe Patologjisë së Përgjithshme, Shëndetin Fizik dhe Mendor dhe Mjekësisë Preventive, Shkencës së Anestezisë, Kirurgjikalë dhe të Emergjencës; Kardiotorakale Qendra dhe Shkenca e Frymëmarrjes, Shkencat Mjekësore, Kirurgjikalë, Neurologjike, Metabolike dhe dhe Plakjes, Mjekësi Kirurgjikale, Internistik Klinike dhe Eksperimentale "Magrassi F. dhe A. Lanzara" Multidisiplinare të Specialitetit Mjekësor- Kirurgjikal dhe Dentare)

Kantakte: "Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo." - "Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.".
Presidenti i Shkollës prof. Silvestro Canonico.

 

Shkolla Politeknike e Shkencave Themelore ka lindur nga transformimi i Fakultetit të Inxhinierisë, në bashkimin e: Departamentit të Inxhinierisë Civile, Projektimit, Ndërtimit dhe Mjedisit; Departamenti i Inxhinierisë Industriale dhe Informacionit; Departamenti i Matematikës dhe Fizikës. Presidenti i Shkollës prof. Alfredo Testa

na ndiqni në

I  F  Y