ERASMUS + DHE PROGRAMET TË TJERA TË SHKËMBIMEVE

Nëse doni të shtoni një dimension ndërkombëtar në rrugën tuaj arsimore duke kaluar një periudhë studimi jashtë vendit, Universiteti i Dytë i Napolit është i lumtur për t’ ju mirëpritur.

 

na ndiqni në

I  F  Y